Tibet v Brně

Je to šest dnů, co jsem si objednal v e-shopu Tibet v Brně konvičku na čaj, s kalíšky a podnosem. Při objednávání jsem měl trochu obavu, jestli za cenu 590,–Kč včetně dopravy a DPH bude konvička co k čemu (zvláště když v podobné ceně mají i konvičky o menším objemu a bez hezkého ponosu).

Doprava

Dnes se obavy rozplynuly. Nejprve mě sice zarazil předávající pracovník České pošty, který mi řekl, že pokud rozbalím balík ještě na schodech, tak ho nemůže přijmout zpět. Pokud chci zkontrolovat zásilku, tak musím přebírat na poště. Ale to by znamenalo den zdržení a já sem na konvičku čekal už 6 dní. Takže sem to risknul a zásilku převzal bez kontroly.

Balení

Konvička i s podnosem přišla v lepenkové krabici, která odpovídá velikosti podnosu. Ale teď k tomu, co mě překvapilo. Takhle zabalenou zásilku jsem ještě neviděl. Konvička zabalená samostatně v několika vrstvách hedvábného papíru, proti poškození, vše zajištěno gumičkou. Taktáž kalíšky, odděleny od sebe pečlivě vždy jednou vrstvou, zele opět obaleny více vrstvami a zajištěny gumičkou. Taktéž poklička měla separé obal.

Reklamace

Zatím nabyla potřeba. Pokud k ní dojde, aktualizuji to tady.

Celkový dojem

Celkový dojem ve mě obchod Tibet v Brně zanechal velmi dobrý. Rychlostí odeslání (vezmeme-li v potaz rozsah nabídky a místa odkud dovážejí), cenou, balením a vlastně i komunikací přes email.

Tibet v Brně – exotické zboží, umělecké předměty, suvenýry.